ZZP-event: Hoe blijf je mentaal sterk in een hectisch werkbestaan?

Helaas is dit event geannuleerd. Voor meer informatie, stuur een bericht naar: goedbekend@haert.nl.

Op zaterdag 25 november 2023 is het weer zover, ons jaarlijkse ZZP-event!

Als zzp'er sta je voor een uitdagende taak: het vinden van balans tussen werk en privé in een veeleisende professionele wereld. Werkstress kan een serieuze hindernis vormen. Het behouden van je vitaliteit is daarbij de sleutel tot succes. Realistische doelen en prioriteiten stellen én effectief plannen, helpen je om een gezonde balans te vinden en krijgen. Hierbij gaan slim werken en zelfzorg hand in hand.

Het zzp-event staat in het teken van welzijn en vitaliteit. Zo geeft spreker Thijs Launspach, psycholoog en schrijver van het boek ‘Fokking Druk’, ons mooie inzichten over mentaal gezond werken en stress. Daarnaast zijn er zijn informatieve en inspirerende break-out sessies te volgen. Verderop deze pagina lees je daar meer over.

Natuurlijk zorgen wij voor een overheerlijke lunch en je hebt de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken. Kortom, een dag die je niet wilt missen!

Aanmelden

Programma & locatie

De break-out sessies worden in twee rondes gegeven. Per ronde volg je één sessie.
In het formulier onderaan deze pagina geef je jouw voorkeur door per ronde.

Locatie

Brainport Human Campus
Vlamovenweg 2
Helmond

Routebeschrijving

Programma

10:00 Inloop
10:30 Opening
10:50 Spreker Thijs Launspach
12:00 Ronde 1 Interactieve break-out sessies
12:45 Bourgondische lunch en netwerken
13:45 Ronde 2 Interactieve break-out sessies
14:45 Afsluiting
15:00 Borrel en napraten

Spreker Thijs Launspach

“Mentaal gezond werken: wat je moet weten over stress.”

Alle ondernemers hebben er wel mee te maken: stress! Op zich is dat helemaal niet slecht. Sterker nog: je hebt zelfs gezonde spanning nodig om te kunnen presteren. Het is prima om lekker druk te zijn, zeker wanneer je eigen baas bent. Maar het is wel nodig om goed in de gaten te hebben wanneer je de grens over bent. Hoe houd jij je als ondernemer staande in een hectisch werkbestaan?

In deze lezing legt psycholoog Thijs Launspach, van onder andere het boek ‘Fokking Druk’, je uit wat je als ondernemer moet weten over stress om dat op een gezonde manier in je werk te managen. Want een beetje stress hoort erbij, maar je maakt wel zélf keuzes over hoeveel stress je in je leven toelaat, zéker als ondernemer.

Break-out sessie

Hoe regisseer je jouw energie & focus als zzp’er?

Tijdens deze break-out sessie nemen Kim Soons en Anouk Goedhart, adviseurs mens, werk & preventie bij Bloeij, je mee in de wereld van energie- en focusmanagement. We starten interactief, bespreken kort de theorie en maken vervolgens de praktische vertaling die jij direct kunt toepassen. Voor iedereen die het optimale uit zichzelf wil halen en vanuit natuurlijke flow zich energieker wil voelen. Een goede energie(balans) zorgt er namelijk voor dat je vanuit jouw kracht en visie kan ondernemen!

Break-out sessie

Veerkracht; hoe stevig staat jouw huis?

Vanuit je rol als leidinggevende, interim-manager of HRM-professional, heb je te maken met je eigen veerkracht, maar ook met de mensen waarvoor je werkt. Om voldoende veerkrachtig te zijn, spelen verschillende facetten een rol. Op een speelse en laagdrempelige manier geven Jacqueline Gerritsen en Marit Dijkmans, senior adviseur en directeur bij Mensium, je in deze workshop inzicht in deze facetten en bouw je jouw eigen ‘huis van werkvermogen’. Dit geeft inzicht in jouw veerkracht en de mate waarop je zelf in staat bent om met veranderingen en/of tegenslagen om te gaan. Deze inzichten kun je ook meenemen naar jouw team of medewerkers.

Break-out sessie

Amplitiespel

Elke zzp’er wil vitaal en bevlogen tot mooie resultaten komen. Maar hoe doe je dit consequent? En hoe richt je jouw werk hier effectief op in? Wouter Plevier, directeur Innerspective, speelt tijdens een masterclass met jou graag het amplitiespel. Je krijgt inzicht in hoe je krachtiger als zzp’er kunt opereren en werkt hierna meer bevlogen en vitaal vanuit je talenten. Hierdoor bereik je een betere balans, meer plezier en meer succes.

Aanmelden

Helaas is dit event geannuleerd. Voor meer informatie, stuur een bericht naar: goedbekend@haert.nl.