Zo werkt Haert voor jou

Wij verbinden professionals aan mooie opdrachten bij ruim 1.000 organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Daarnaast zorgen we voor alle randzaken, zoals contracten en andere administratie rondom jouw opdracht, zodat jij de focus hebt om uit te blinken in jouw werk.

Als I-Zo lid (onderdeel van ABU) staan wij vierkant achter de code Goed Opdrachtgeverschap. Dit staat in onze samenwerking áltijd voorop. Ook zijn we in het bezit van het Bovib-keurmerk, waarmee we kwaliteit borgen, aantonen dat we financieel gezond zijn en ons houden aan maatregelen en geldende wet- en regelgeving. Ontdek op deze pagina hoe het is om met ons samen te werken.

01 Kennismaking

Het belang van een persoonlijke aanpak

In de toch wel transactionele wereld van inhuur, zetten wij ons in voor de professionals van Nederland. We zorgen dat alles (on)gewoon goed en rechtmatig geregeld is. Dit doen wij op een warme, persoonlijke en begrijpelijke manier. Ben je op zoek naar een opdracht? Meld je dan aan voor een persoonlijke kennismaking met één van onze recruitment adviseurs. Samen bespreken we de mogelijkheden, open en eerlijk. En volgt er een opdracht? Dan nemen wij je mee in de vervolgstappen.

Aanmelden kennismakingsgesprek

02 Opdrachten

Wat kun je na een goedgekeurde opdracht verwachten?

Heb je samen met een opdrachtgever overeenstemming over een opdracht, dan gaat Haert een overeenkomst aan met jou als professional en de organisatie waarvoor jij aan de slag gaat. Op papier worden wij jouw opdrachtgever. Jij bepaalt in overleg met de organisatie het tarief. Op die manier hou je zelf de regie op de gemaakte afspraken en zijn jij en de organisatie verzekerd van de juiste inzet voor de opdracht.

Wij zorgen onder andere voor de afhandeling van contracten, administratieve zaken, online urenregistratie en tijdige betalingen. En dat zónder het doorberekenen van kosten aan jou als professional. Zo maken we met (on)gewoon goed opdrachtgeverschap inhuur gemakkelijker!

Onze samenwerking start via een opdrachtgever of via jouzelf.

 • Je opdrachtgever meldt jouw opdracht bij ons aan en wij controleren dit aan de hand van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Daarna gaan we voor jou aan de slag. 
 • Je reageert zelf via het Haert-opdrachtenplatform op een opdracht waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Bekijk de actuele opdrachten

03 Contract

Wij maken ons hard voor meer dan jouw contract 

Samen met de Belastingdienst hebben we een modelovereenkomst ontwikkeld die zij hebben geregistreerd en goedgekeurd. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat jij jouw opdracht bij een organisatie kunt uitvoeren en wij optreden als contractpartij. Dit leidt tot de volgende voordelen:

 • Geen extra kosten

  Als jouw opdrachtgever het contractmanagement bij ons heeft uitbesteed, kost het jou niets extra. Als zelfstandig professional spreek je een uurtarief af met jouw opdrachtgever. En dat is wat jij betaald krijgt.

 • Tijdige betaling

  Wij zorgen dat jij je factuur op tijd krijgt betaald, zelfs als de opdrachtgever nog niet betaald heeft.

 • Eenvoudig declareren

  Administratieve handelingen horen erbij. Het is dan wel zo fijn als dit niet te veel tijd in beslag neemt. Je krijgt toegang tot onze portal MijnHaert. In dit speciaal door ons ontwikkelde systeem declareer je alles snel en makkelijk. En je hebt al je administratie overzichtelijk bij elkaar.  

 • Werkgeluk

  Naast de harde randzaken zetten wij ons ook in voor jouw welbevinden. Met een gratis vitaliteitscheck check je jouw werk-privébalans en met korting op (arbeidsongeschiktheids)verzekeringen kun jij zorgeloos zzp'en. 

04 Events

In contact met andere professionals

Het leven als zelfstandig professional kan soms best eenzaam zijn. Want ook al werk je samen met collega's bij je opdrachtgever, moet je ook veel zelf doen. Via het Haert-netwerk brengen wij je in contact met andere professionals. Je kunt ervaringen delen, van elkaar leren én deelnemen aan bijeenkomsten en events. Denk aan intervisie of rondetafel-sessies over relevante thema's. En niet te vergeten ons jaarlijkse ZZP-event. Eén van de vele voordelen als onderdeel van ons Haert-netwerk. Iedere professional kan zich gratis aanmelden voor het netwerk.

05 Haert-netwerk 

Op zoek naar een opdracht waar je hart sneller van gaat kloppen? 

Zoek jij een opdracht in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn? In (één van) de onderstaande vakgebieden? Verbind je met ons Haert-netwerk en ontvang als eerste een melding bij mooie nieuwe opdrachten.

 • Management
 • Sociaal of Fysiek domein
 • Communicatie
 • ICT & Data
 • Finance
 • Juridisch
 • HRM

Verbind met ons Haert-netwerk

Ben jij op zoek naar een opdracht waar je hart sneller van gaat kloppen?

Verbind je met ons Haert-netwerk en ontvang als eerste een melding bij mooie nieuwe opdrachten.

Verbind met ons Haert-netwerk