Haert verbindt professionals en organisaties

Ieder jaar verbinden wij ruim 1500 interim-professionals (schaal 9 en hoger) met maatschappelijk gedreven organisaties. Dit doen we in samenwerking met onze gespecialiseerde partners die met hun professionals uitblinken in een bepaald vakgebied. Zo bundelen we de krachten en bouwen we aan een gespecialiseerd sterk netwerk. Samenwerken met Haert betekent een transparante samenwerking. Tijdens een persoonlijk gesprek onderzoeken we of er een match is tussen onze beide organisaties. 

Sluit je als intermediair aan bij Haert Stel een vraag

Wij staan voor (on)gewoon goed opdrachtgeverschap

Warm

In onze samenwerking staat op een menselijke en warme manier communiceren voorop.

Persoonlijk

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact bijdraagt aan een fijne samenwerking.

Begrijpelijk

We maken goede, heldere en begrijpelijke contractuele afspraken.

Contractmanagement voor intermediairs

Wij verzorgen het contractmanagement voor opdrachten wanneer een organisatie via een intermediair een interim-professional inhuurt. Op dat moment nemen wij deel aan de samenwerking. Wij zorgen voor goed opdrachtgeverschap, borgen rechtmatigheid, regelen alle administratieve zaken én geven grip op externe inhuur.

Meer over contractmanagement

MijnHaert

Direct zien of wij een geschikte uitdaging hebben voor een van jouw professionals? Op MijnHaert vind je alle (openstaande) opdrachten en projecten voor zelfstandig professionals en professionals via intermediairs.

Ga naar MijnHaert

Organisa­ties waarmee wij professi­o­nals verbinden

Kom in verbinding met ons Haert-netwerk

Zoek jij een professional voor een opdracht in de overheid, het onderwijs of zorg & welzijn? Of beschikt jouw organisatie over interim-professionals die specialist zijn in een bepaald vakgebied? En wil jij hen koppelen aan een mooie uitdaging bij een van de klanten van Haert? Sta jij open voor een oprechte samenwerking? 

Sluit je als intermediair aan bij Haert 

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Justin

Recruitment adviseur

Justin