Broker dienstverlening

Wij ondersteunen jouw organisatie graag bij alles wat komt kijken bij het inhuren van professionals. Wij helpen je met het volledige inhuurproces: van het in verbinding brengen met de juiste professional tot en met het in orde maken van het contract, de betaling en het uit handen nemen van de inhuurrisico’s. Zo is het inhuren van professionals geen ingewikkeld proces, maar een eenvoudig onderdeel van de totale personeelsplanning binnen jouw organisatie. Dit doen wij met onze persoonlijke specialisten, ons sterke netwerk van zelfstandig professionals, gespecialiseerde partners en met gebruiksvriendelijke software.

Maak een afspraak Stel een vraag

Wij maken externe inhuur van professionals warm, persoonlijk én begrijpelijk.

Verstand van zaken

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring bij maatschappelijk gedreven organisaties.

Persoonlijk

Persoonlijke specialisten met verstand van (inhuur)zaken.

Groot netwerk

Groot netwerk van (zelfstandig) professionals en gespecialiseerde partners.

Altijd rechtmatig

Wij werken altijd rechtmatig volgens de wet- en regelgeving van inhuur.

Focus op het inhuurproces

Is het lastig om de juiste professional op het juiste moment te vinden? En is er onvoldoende zicht op de omvang en kosten van inhuur, inkoopvoordelen en de bijbehorende risico’s? Jouw organisatie kan alle inhuur van zzp'ers of gedetacheerde medewerkers van leveranciers bij ons als inhuurpartner neerleggen. We zijn in deze samenwerking de verbinder tussen jouw organisatie, de zzp’er(s) en leverancier(s).

Dit geven wij concreet vorm vanuit onze inhuurdesk met kundige collega’s. Afhankelijk van jouw organisatiegrootte en voorkeuren, organiseren wij onze inhuurdesk gedeeltelijk of volledig bij jou op locatie. Want inhuur draait om mensen en dus om persoonlijke verbinding, aandacht en weten wat er speelt. Onze gebruiksvriendelijke inhuursoftware MijnHaert ondersteunt het volledige inhuurproces van aanvraag tot en met rapportage.

Waar wij ons hard voor maken

  • Volledige verzorging van het contractmanagement  
  • Goed (juridisch) opdrachtgeverschap voor de professionals
  • Correcte screening van de professionals op onder andere identiteit en VOG
  • Volledige ontzorging in urenverantwoording, facturatie en betaling

Wij zijn Bovib-gecertificeerd. Heb je als organisatie nog niet de juiste professional gevonden? Ook dan gaan wij door inzet van ons netwerk van gespecialiseerde partners en zelfstandig professionals graag voor jou aan de slag!  

Krijg in 2 minuten inzicht in je inhuur volwassenheidsfase

Het inhuren van professionals kan een hele uitdaging zijn. Zeker wanneer jouw organisatie de eigen behoefte nog niet goed in kaart heeft. Hoe vind je de juiste professional op het juiste moment in deze krappe arbeidsmarkt? En huur je wel rechtmatig professionals in? Om je te helpen hebben we de inhuurtest ontwikkeld. Deze gratis test geeft je op basis van 7 vragen een eerste beeld en inzicht in waar jouw organisatie staat.

Doe de inhuurtest

Organisa­ties waarmee wij professi­o­nals verbinden

Wil je meer grip op het totale inhuurproces van interim-professionals?

Heb je moeite de juiste interim-professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap in het inhuurproces.

Maak een afspraak

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Stijn