Kom in verbinding met interim-professionals

Met een netwerk van meer dan 3.500 professionals, vinden wij de specialist die jij zoekt op het juiste moment. Professionals met hart voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Zij werken in onder andere de volgende domeinen: ICT & data, Communicatie, Finance, Sociaal domein, Juridisch, Management, Fysiek domein en HRM. Ben jij op zoek naar die ene specialist die je maar niet gevonden krijgt? Wij brengen je in verbinding met de juiste professional!

Stuur je opdracht in Stel een vraag

Wat onze Haert-professionals kenmerkt

Hart én hoofd

Professionals met hart én hoofd voor maatschappelijk gedreven organisaties.

Sociaal

Onze professionals zijn professioneel, benaderbaar en sociaal.

Ambitieus

Professionals die graag kennis delen en zichzelf ontwikkelen.

Ons Haert-netwerk

Specialistische interim-professionals zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Steeds vaker schakelen organisaties externe professionals in voor specifieke opdrachten of projecten, waarvoor zij zelf de kennis of capaciteit niet in huis hebben. Niet zo gek ook, omdat het voor organisaties praktisch onmogelijk is om alle specialismen zelf in huis te hebben.

Bij ons vind je die juiste professional op de momenten dat jij het nodig hebt. Je krijgt bij ons namelijk toegang tot het Haert-netwerk dat bestaat uit meer dan 3.500 zzp'ers en professionals via gespecialiseerde partners. Professionals met hart én hoofd voor de publieke sector. 

Whitepaper 'Succesvol werven van interim-professionals in een krappe arbeidsmarkt'

Heeft jouw organisatie veel openstaande vacatures en weinig of geen geschikte kandidaten? Download dan de whitepaper 'Succesvol werven van interim-professionals in een krappe arbeidsmarkt'. In deze whitepaper krijg je praktische tips om in deze gespannen arbeidsmarkt de juiste interim-professionals te werven op de juiste momenten én tegen realistische uurtarieven.

Download de whitepaper

Organisa­ties waarmee wij professi­o­nals verbinden

Wij brengen je in verbinding met de juiste professional!

Zoek je een specialist die (bijna) niet te vinden is? Wij staan voor je klaar om de professional te vinden die jij zoekt.

Maak een afspraak

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Justin

Recruitment adviseur

Justin