Over Haert

Zelfstandig professionals brengen kennis, kunde en capaciteit bij maatschappelijk gedreven organisaties in huis, waar deze organisaties zelf niet (voldoende) over beschikken. Daarmee vervullen zij een sleutelrol om organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn vitaal te houden. Hun werkgeluk gaat ons aan het hart.

Daarom zetten wij ons iedere dag in voor professionals die met veel passie het werk doen waar zij het gelukkigst van worden. En voor de maatschappelijk gedreven organisatie waar deze zelfstandig of interim-professionals hun opdrachten uitvoeren. Wij zorgen voor de verbinding tussen zzp’ers en organisaties met (on)gewoon goed opdrachtgeverschap als resultaat.

De mensen van Haert

Benieuwd naar de mensen die onderdeel zijn van het enthousiaste Haert-team? We stellen ze graag aan je voor!

Voor professionals en organisaties

Wij helpen professionals aan de mooiste opdrachten door ze te verbinden aan organisaties die bij ze passen. We ondersteunen en adviseren ze bij het administratief, financieel en juridisch regelwerk. En brengen ze in verbinding met een waardevol netwerk van andere professionals. Daarnaast zijn we er voor opdrachtgevers die inhuren. Voor hen vinden we de juiste professionals. Dat doen we goed en rechtmatig. Maar bovenal zorgen we voor grip op externe inhuur. Warm, persoonlijk én begrijpelijk.

Driessen Groep; een familie van bedrijven

Haert is onderdeel van de Driessen Groep familie. Bij Driessen Groep maken we werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt onze familie van bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen in het domein van mens en werk. Wij zijn er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken. Zo zorgen wij al bijna 30 jaar voor de mensen die iedere dag zorgen voor onze maatschappij.

Meer over Driessen Groep

Social return (SROI)

Wij staan, als onderdeel van de Driessen Groep, voor Samen Anders. Een initiatief om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven dat íedereen gelijke kansen moet hebben. En moet kunnen werken bij een organisatie waar iemand echt zichzelf kan zijn en ontwikkelen. Wij zetten ons elke dag in voor professionals die met veel passie het werk doen waar zij het gelukkigst van worden. Iemands passie en vaardigheden, dát is het uitgangspunt. Wij geloven dat dit leidt tot echt werkgeluk.

Meer over de initiatieven die we hebben opgericht

Word jij onderdeel van ons Haert-team?

Werken bij Haert betekent werkgeluk creëren voor zzp’ers bij maatschappelijk gedreven organisaties. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Onze vacatures