De voordelen van het Haert-netwerk

Haert is verbonden met een netwerk van meer dan 1.000 organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Dit netwerk geeft jou toegang tot uiteenlopende opdrachten bij maatschappelijk gedreven organisaties. Opdrachtgevers waar jouw professionals met hun kennis en expertise het verschil kunnen maken. En het mooie is dat intermediairs zich gratis bij ons kunnen aansluiten.

Zo werkt het

Sluit jij je aan bij ons netwerk, dan krijg je een profiel in MijnHaert. In MijnHaert kun voorkeuren en beschikbaarheid instellen. Als wij een opdracht hebben die aansluit op de wensen, ontvang je een mailtje. Dat geeft jou de kans om als eerste te reageren en een professional voor te stellen.

 Verbind met ons netwerk Stel een vraag

Een opdracht via Haert

Heb je een opdracht gevonden via het Haert-netwerk en is er overeenstemming met de opdrachtgever, dan gaan wij voor je aan de slag. We regelen de randzaken zoals contracten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. En vanuit (on)gewoon goed opdrachtgeverschap gaan we nog een stapje verder. 

Tijdige (vooruit) betaling

Facturen worden altijd op tijd betaald, zelfs als de opdrachtgever zijn betalingsafspraak niet nakomt. 

Persoonlijke en eerlijke communicatie

Er is geen sprake van een concurrentie- of relatiebeding en een persoonlijke consultant staat voor je klaar bij vragen en advies.

Gebruiksvriendelijke portal 

Via MijnHaert registreert de professional eenvoudig de uren en worden facturaties en declaraties geregeld. 

Werkgeluk 

Wij regelen niet alleen de harde zaken. Met een gratis vitaliteitscan en korting op verzekeringen en arbeidsongeschiktheid zijn ook het welbevinden en financiën van de professionals goed geregeld. 

* verplicht veld

Ja, ik meld me aan voor het Haert-netwerk

Zoek jij een opdracht in de publieke sector in de vakgebieden Management, Sociaal of Fysiek domein, Communicatie, ICT & Data, Finance, Juridisch of HRM? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen een aantal dagen een activatiemail met daarin een link naar jouw persoonlijke account op onze portal mijnhaert!

Je gegevens
Je LinkedIn-pagina
En/of je cv

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Justin

Recruitment adviseur

Justin