De voordelen van het Haert-netwerk

Wij zijn verbonden met een netwerk van meer dan 1.000 organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Dit netwerk geeft jou toegang tot uiteenlopende opdrachten bij maatschappelijk gedreven organisaties. Opdrachtgevers waar jij met jouw kennis en expertise het verschil kunt maken. En het mooie is dat iedere professional zich er gratis voor kan aanmelden!

Zo werkt het

Sluit jij je aan bij ons netwerk, dan krijg je een profiel in MijnHaert. In MijnHaert kun je jouw voorkeuren en beschikbaarheid instellen. Als wij een opdracht hebben die aansluit bij jouw wensen, ontvang je een mailtje. Dat geeft jou de kans om als eerste te reageren.

Verbind met ons netwerk Stel een vraag

Een opdracht via Haert

Heb je een opdracht gevonden via het Haert-netwerk en is er overeenstemming met de opdrachtgever, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij regelen de belangrijke randzaken, zoals contracten en andere administratie rondom jouw opdracht. En vanuit (on)gewoon goed opdrachtgeverschap gaan we nog een stapje verder.

Tijdige betaling

Je facturen worden altijd op tijd betaald, zelfs als de opdrachtgever zijn betalingsafspraak niet nakomt.

Persoonlijke en eerlijke communicatie

Er is geen sprake van een concurrentie- of relatiebeding en een persoonlijke adviseur staat voor je klaar bij vragen en voor advies.

Gebruiksvriendelijke portal

Via MijnHaert registreer je eenvoudig je uren en regel je jouw facturatie en declaraties.

Werkgeluk

Wij regelen de belangrijke randzaken, zoals contracten en andere administratie rondom jouw opdracht. En zorgen voor een plek waar jij je thuis voelt

* verplicht veld

Ja, ik meld me aan voor het Haert-netwerk

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen een aantal dagen een activatiemail met daarin een link naar jouw persoonlijke account op onze portal mijnhaert!

Je gegevens
Je LinkedIn-pagina
En/of je cv

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Justin

Recruitment adviseur

Justin